marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Williams

Opgericht door Frank Williams beginnen de successen van het Williams F1 team in de jaren 80 en lopen door in de jaren 90. Met helaas ook een tragedie; het verlies van Ayton Senno in 1994.
De jaren 90 bleven echter succesvol door podiumplekken van Damon Hill en Jacques Villeneuve, maar grote successen blijven de laatste jaren uit.
Bekende coureurs uit het heden en verleden zijn Nigel Mansall, Alain Prost en Lance Stroll met als huidige teambaas Jost Capito.
Williams
En waar wordt het meest op gewed in bij Formule 1?
Je kunt eigenlijk wel het hele jaar door wedden op Formule 1, Het wedden op: “Wie wordt de wereldkampioen Formule 1” is het meest populair en heeft vaak een goede odds. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen.
Maar ook wedden op het vergelijken van 2 coureurs tijdens de race, dus wie van beiden het beste presteert, of zelfs op het verschil in tijd tussen coureurs.
F1 is een hele strategische sport. En vooral bij F1 is daarom live wedden zo spannend; verandering van het weer en de bandenstrategie kan de uitslag enorm beïnvloeden en verandert de koers van de race.
Voorafgaand aan de feitelijke Formule 1 race wordt ook al veel gewed in de kwalificaties, dus wie wint bijvoorbeeld Q1, Q2 en Q3.

Beste bookmakers voor Formule 1 en het Williams F1 team

Formule 1 is populairder dan ooit bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Formule 1 Grand Prixs aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op Formule 1 bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Formule 1.
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Formule 1, zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals basketbal of honkbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?