marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Red Bull Racing

Red Bull Racing is één van de nieuwste F1 Racing teams en maakt zijn entree in 2005.
In de begin jaren lijkt het vooral te gaan om de promotie van de Red Bull drank, maar daar komt verandering in als de eerste successen zien aandienen met David Coulthard in 2006. Sindsdien is het team een volwaardig en ambitieus F1 team geworden.
Ondanks dat Red Bull Racing zijn thuisbasis in de UK heeft, voelt het toch wel als een Nederlands team, door het grote succes van Max Verstappen de laatste jaren.
Bekende coureurs uit het heden en verleden zijn Sebastiaan Vettel, Daniel Ricciardo en uiteraard Max Verstappen met als huidige teambaas Christiaan Horner.
Red Bull Racing
En waar wordt het meest op gewed in bij Formule 1?
Je kunt eigenlijk wel het hele jaar door wedden op Formule 1, Het wedden op: “Wie wordt de wereldkampioen Formule 1” is het meest populair en heeft vaak een goede odds. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen.
Maar ook wedden op het vergelijken van 2 coureurs tijdens de race, dus wie van beiden het beste presteert, of zelfs op het verschil in tijd tussen coureurs.
F1 is een hele strategische sport. En vooral bij F1 is daarom live wedden zo spannend; verandering van het weer en de bandenstrategie kan de uitslag enorm beïnvloeden en verandert de koers van de race.
Voorafgaand aan de feitelijke Formule 1 race wordt ook al veel gewed in de kwalificaties, dus wie wint bijvoorbeeld Q1, Q2 en Q3.

Beste bookmakers voor Formule 1 en Red Bull Racing

Formule 1 is populairder dan ooit bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Formule 1 Grand Prixs aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op Formule 1 bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Formule 1.
Circus Casino & Sport
Free bets
€250

Naast Formule 1, zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals basketbal of honkbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?