marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Mercedes

Het Mercedes F1 team is al actief vanaf de jaren 50 in de F1 en had in eerste instantie Duitsland als thuisbasis. Met wisselende resulaten, maar het team staat vanaf de jaren 90 weer aan de top van de F1.
Vooral de laaste jaren, eigenlijk vanaf 2012, is het team erg succesvol. Niet in de laatste plaats door de wereldkampioenschappen en de performance van Lewis Hamilton.
Bekende coureurs uit het heden en verleden zijn Valtteri Bottas, Nico Rosberg, Michael Schumacher met als huidige teambaas Toto Wolff.
Mercedes f1 team
En waar wordt het meest op gewed in bij Formule 1?
Je kunt eigenlijk wel het hele jaar door wedden op Formule 1, Het wedden op: “Wie wordt de wereldkampioen Formule 1” is het meest populair en heeft vaak een goede odds. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen.
Maar ook wedden op het vergelijken van 2 coureurs tijdens de race, dus wie van beiden het beste presteert, of zelfs op het verschil in tijd tussen coureurs.
F1 is een hele strategische sport. En vooral bij F1 is daarom live wedden zo spannend; verandering van het weer en de bandenstrategie kan de uitslag enorm beïnvloeden en verandert de koers van de race.
Voorafgaand aan de feitelijke Formule 1 race wordt ook al veel gewed in de kwalificaties, dus wie wint bijvoorbeeld Q1, Q2 en Q3.

Beste bookmakers voor Formule 1 en het Mercedes F1 team

Formule 1 is populairder dan ooit bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Formule 1 Grand Prixs aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op Formule 1 bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Formule 1. .
Circus Casino & Sport
Free bets
€250
JACKS

Naast Formule 1, zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals basketbal of honkbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?