marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Ferrari

Het Ferrari F1 team is het oudste Formule 1 opgericht door Enzo Ferrari. Sinds jaar en dag is Ferrari dan ook het meest bekende en aansprekende team met de kleur Ferrari rood.
Het team heeft dan ook een flink aantal mijlpalen behaald, zoals 15 keer het wereldkampioenschap en wel 241 keer een Grand Prixs gewonnen.
Een belangrijke en succesvolle periode wordt ook wel het tijdperk van Michael Schumacher genoemd, die vijf jaren op rij wereldkampioen wordt.
Andere bekende coureurs uit het heden en verleden zijn Kimi Räikkönen, Niki Lauda en Charles Lecrerc met als huidige teambaas Mattia Binotto.
Ferrari
En waar wordt het meest op gewed in bij Formule 1?
Je kunt eigenlijk wel het hele jaar door wedden op Formule 1, Het wedden op: “Wie wordt de wereldkampioen Formule 1” is het meest populair en heeft vaak een goede odds. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen.
Maar ook wedden op het vergelijken van 2 coureurs tijdens de race, dus wie van beiden het beste presteert, of zelfs op het verschil in tijd tussen coureurs.
F1 is een hele strategische sport. En vooral bij F1 is daarom live wedden zo spannend; verandering van het weer en de bandenstrategie kan de uitslag enorm beïnvloeden en verandert de koers van de race.
Voorafgaand aan de feitelijke Formule 1 race wordt ook al veel gewed in de kwalificaties, dus wie wint bijvoorbeeld Q1, Q2 en Q3.

Beste bookmakers voor Formule 1 en Ferrari

Formule 1 is populairder dan ooit bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Formule 1 Grand Prixs aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op Formule 1 bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Formule 1.
Circus Casino & Sport
Free bets
€250
JACKS

Naast Formule 1, zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals basketbal of honkbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?