marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Aston Martin

Aston Martin is al sinds 1959 actief in de Formule 1 en, om na afwezighied van jaren, in de jaren ’80 weer terug te keren.
Eerst als naamsponsor van Red Bull en vanaf 2020 weer met een eigen Formule 1 team. In 2021 wordt de tijdelijke naam Racing Point, verangen voor Aston Martin.
Het Aston Martin F1 Team heeft zijn thuisbasis en fabriek op het bekende Silverstone circuit.
En bekende coureurs van het team uit het heden en verleden zijn Sebastiaan Vettel en Lance Stroll met als huidige teambaas Mike Krack.
Aston Martin
En waar wordt het meest op gewed in bij Formule 1?
Je kunt eigenlijk wel het hele jaar door wedden op Formule 1, Het wedden op: “Wie wordt de wereldkampioen Formule 1” is het meest populair en heeft vaak een goede odds. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen.
Maar ook wedden op het vergelijken van 2 coureurs tijdens de race, dus wie van beiden het beste presteert, of zelfs op het verschil in tijd tussen coureurs.
F1 is een hele strategische sport. En vooral bij F1 is daarom live wedden zo spannend; verandering van het weer en de bandenstrategie kan de uitslag enorm beïnvloeden en verandert de koers van de race.
Voorafgaand aan de feitelijke Formule 1 race wordt ook al veel gewed in de kwalificaties, dus wie wint bijvoorbeeld Q1, Q2 en Q3.

Top bookmakers voor Formule 1 en het Aston Martin F1 Team

Formule 1 is populairder dan ooit bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Formule 1 Grand Prixs aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op Formule 1 bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Formule 1.
Circus Casino & Sport
Free bets
€250
JACKS

Naast Formule 1, zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals basketbal of honkbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?