marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Alfa Romeo Racing

Alfa Romeo Racing is sinds een aantal jaren weer terug in de Formule 1 als voormalig team van Sauber.
Sauber Motorsport werd opgericht in 1970 door Peter Sauber en is gevestigd in Zwitserland. In 2016 is Sauber er uit gestapt en heeft hij het stokje volledig overgedragen aan Alfa Romeo Racing. En met de terugkeer van Kimi Räikkönen, krijgt Alfa Romeo Racing vervolgens weer voet aan de grond.
Bekende coureurs uit het heden en verleden zijn Valtteri Bottas en Robert Kubica met als huidige teambaas Frédéric Vasseur.
Alfa Romeo Racing
En waar wordt het meest op gewed in bij Formule 1?
Je kunt eigenlijk wel het hele jaar door wedden op Formule 1, Het wedden op: “Wie wordt de wereldkampioen Formule 1” is het meest populair en heeft vaak een goede odds. Hoe eerder je inzet op de kampioen, hoe meer je kunt verdienen.
Maar ook wedden op het vergelijken van 2 coureurs tijdens de race, dus wie van beiden het beste presteert, of zelfs op het verschil in tijd tussen coureurs.
F1 is een hele strategische sport. En vooral bij F1 is daarom live wedden zo spannend; verandering van het weer en de bandenstrategie kan de uitslag enorm beïnvloeden en verandert de koers van de race.
Voorafgaand aan de feitelijke Formule 1 race wordt ook al veel gewed in de kwalificaties, dus wie wint bijvoorbeeld Q1, Q2 en Q3.

Top bookmakers voor Formule 1 en het Alfa Romeo Racing team

Formule 1 is populairder dan ooit bij bookmakers en veel bookmakers bieden gokken op Formule 1 Grand Prixs aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen en odds, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op Formule 1 bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Formule 1.
Circus Casino & Sport
Free bets
€250
JACKS

Naast Formule 1, zijn er nog veel meer sporten waar je op kunt wedden, zoals basketbal of honkbal.
Wil je meer weten over wedden op andere sporten? 

Het is bij wedden op voetbal belangrijk dat je goed nadenkt over je wedstrategie. 
Wil je meer weten over wedstrategieën?